Melitta® Original Kaffefilter
 
 
Melitta® Original Kaffefilter
 
 
Detaljer
Melitta® Original Kaffefilter

Melitta® Original Kaffefilter

Optimal och större njutning för ditt filterkaffe!

Njut av en aromatisk och balanserad smak med kaffefiltret Melitta® Original. 3 patenterade aromzoner med aromporer som ger ett smakrikt bryggkaffe.

Melitta garanterar att agera på ett hållbart och ansvarsfullt sätt
  • Extra slittålig och säker
  • Neutral smak för ren kaffenjutning
  • 100 % komposterbar
Med Aromapor®-papper
mit Aromapor® Papier
Med AromaPor®-papper Melitta® Kaffefilter Original är tillverkade av Aromapor®-papper. Det speciella med papperet är dess mikrofina porer. De låter endast de allra finaste aromämnena komma med i ditt kaffe. På så vis kan det alltid utveckla hela sin fylliga arom.
3 Aromzoner
3 Aromzoner
3 Aromzoner 3 patenterade aromzoner med aromporer som ger ett smakrikt bryggkaffe.

1. TA FRAM: Den lägsta zonen, den så kallade "förbryggningszonen", tar fram de ursprungliga smakerna i ditt kaffe.
2. FÖRFINA: Medelzonen ger en jämn bryggning och en raffinerad kaffesmak.
3. BALANSERA: Toppzonen förhindrar att kaffet blir beskt och ger en balanserad smak.
Rätt storlek till din kaffebryggare
die richtige Größe für Ihre Kaffeemaschine

Rätt storlek till din kaffebryggareHar du en kaffebryggare för 2, 6, 10 eller fler koppar? Som enda märke erbjuder Melitta® kaffefilter i alla storlekar - för alla personliga önskemål. Melitta® kaffefilter Original finns i storlekarna 100, 101, 102®, 1x2®, 1x4®, och 1x6®.

Naturligt bruna eller vita
Melitta® Filtertüten® naturbraun oder weiß
Naturligt bruna eller vitaMelitta® Kaffefilter, naturligt bruna eller vita: Filtren ser förstås olika ut, men naturligtvis kan du inte känna någon skillnad i smaken. De båda kaffefiltren har exakt samma egenskaper. Naturligt bruna kaffefilter är oblekta, medan våra vita kaffefilter endast är syreblekta. Alla våra kaffefilter kan självklart komposteras.


FSC-certifiering för kaffefilter från ansvarsfulla källor
FSC-Zertifizierung für Filterpapier aus verantwortungsvollen Quellen

FSC-certifiering för kaffefilter från ansvarsfulla källor

Som ett FSC®-certifierat företag producerar Melitta® kaffefiltren i enlighet med FSC®-regleringar. FSC® (Forest Stewardship Council®) är en självständig, icke vinstdrivande, icke-statlig organisation som syftar att bidra till förbättringen av skogshantering världen över. 

Produkter med FSC®-märkning försäkrar att skogar brukas i samstämmighet med det sociala, ekonomiska och det ekologiska behov som finns för både denna och framtida generationer. Genom certifieringen av Melitta® Filtertüten® utförd av FSC® lämnar vi vårt bidrag till en förebildlig skogsförvaltning.
Kvalitet ur kaffeglädje
Qualität aus Freude am Kaffee
Kvalitet ur kaffeglädjeGlad i kaffe - vi står för kaffeglädje sedan Melitta Bentz år 1908 uppfann det första kaffefiltret och därmed lade en grundsten för den moderna kaffenjutningen. Kaffeglädjen är såväl då som idag vår drivfjäder att, med kompetens, uppfinningsförmåga och kärlek till produkten, alltid erbjuda den bästa kvaliteten och den unika kaffenjutningen
MISSION eco & care
MISSION eco & care
MISSION eco & care

Vi har utvecklat en etikett som sitter på garanterat godkända produkt. På etiketten finns ett värdesystem som vi har utvecklat.


Läs mer …