Detaljer
Pour Over från Melitta

Pour Over från Melitta

Upptäck en värld med manuell filtrering!

Från Paris till New York, via Berlin: trenden att manuellt filtrera kaffe, även kallad Pour Over, tjusar kaffeälskare i hela världen. Eftersom Pour Over extraherar över 800 smaker ur kaffet och är det bästa sättet att tillreda utsökt kaffe är dess popularitet föga förvånande. Med de nya Pour Over-produkterna från Melitta® kan du nu enkelt uppleva manuellt filtrerat kaffe hemma.
REKOMMENDATION FÖR TILLREDNING
REKOMMENDATION FÖR TILLREDNING
18/300/96 – formeln för kaffenjutning
18/300/96 – formeln för kaffenjutning
18/300/96 – formeln för kaffenjutning
För särskilt utsökt kaffe är den perfekta sifferkombinationen: 18 g/300 ml/96 °C. Denna formel ger det idealiska förhållandet mellan kaffe, vatten och den perfekta bryggtemperaturen för en kopp kaffe.
Kvalitet baserad på kaffenjutning
Kvalitet baserad på kaffenjutning
Kvalitet baserad på kaffenjutning
Kaffenjutning – vi har varit engagerade i kaffe sedan Melitta Bentz uppfann kaffefiltret 1908 och därigenom också lade grunden för det moderna kaffedrickandet. Kaffeglädjen är då som nu vår drivkraft, eftersom vi med vår expertis, sinnrikhet och kärlek till vår produkt alltid vill ge dig de bästa och mest unika kaffeupplevelserna.