Detaljer
CAFFEO® SOLO®

CAFFEO® SOLO®

Fokus på det väsentliga - smaken.

Fokus på det väsentliga - det har CAFFEO® SOLO®. Avskalad design, kompakt storlek och enkel att använda. För förstklassig kaffenjutning med hela bönor och sammetslen crema som smälter på tungan.
MISSION eco & care

MISSION eco & care

Vi har utvecklat en etikett som sitter på garanterat godkända apparater. På etiketten finns ett värdesystem som vi har utvecklat.

Läs mer …

Kompakt med rena linjer
Puristisch und kompakt
Kompakt med rena linjer20 cm bred, 32,5 cm hög, 45,5 cm djup - SOLO® räknas till världens minsta helautomatiska kaffemaskin. Vår exklusiva Melitta-teknik får dock plats.
Individuell kaffebryggning
Individuelle Kaffeezubereitung

Individuellt kaffeKompromisslös njutning: Välj styrka och temperatur på kaffet: Du behöver dessutom bara vrida på ratten för att anpassa kaffemängden till önskad koppstorlek.

Speciell bryggmetod
Spezielles Brühverfahren
Speciell bryggmetod
Förbryggningsfunktionen i SOLO® ger kaffenjutning utöver det vanliga: Före den egentliga bryggprocessen sköljs kaffet i vatten för att frigöra maximalt av kaffets aromämnen. För smidig rengöring kan du enkelt ta bort hela brygginsatsen.
Strömbrytare
0-Watt-Schalter
Strömbrytare
När du trycker på strömbrytaren på SOLO bryts anslutningen till elnätet helt och hållet. Dina personliga inställningar finns dock sparade. On/off-knappen kan dessutom programmeras så att apparaten automatiskt kopplas från elnätet efter viss tid.
Kaffeutlopp med justerbar höjd
Höhenverstellbarer Kaffeeauslauf
Kaffeutlopp med justerbar höjdKaffeutloppet kan justeras ända upp till 135 mm höjd för att passa till en eller två koppar, en kanna eller Latte-Macchiato-glas.