Detaljer
PERFECT CLEAN skötselsats för helautomatiska kaffemaskiner

PERFECT CLEAN skötselsats för helautomatiska kaffemaskiner

Den mångsidiga skötselsatsen för din helautomatiska kaffemaskin

PERFECT CLEAN skötselsats är ett komplett paket för perfekt avkalkning och rengöring av din helautomatiska kaffemaskin.
Innehåller:
  • 1 st ANTI CALC flytande avkalkningsmedel för helautomatiska kaffemaskiner (250 ml för 2 appliceringar)
  • 1 st PERFECT CLEAN rengöringstabletter för helautomatiska kaffemaskiner (4 st tabletter à 1,8 g)
  • 1 st mikrofiberduk
  • 1 st PRO AQUA filterpatron för helautomatiska kaffemaskiner
  • 1 st rengöringsborste
Avkalknings- och rengöringsförmåga
Avkalknings- och rengöringsförmåga

Med PERFECT CLEAN-tabletterna och rengöringsborsten kan du på ett hygieniskt, effektivt och grundligt sätt rengöra kaffesystemet i din helautomatiska kaffemaskin. Olja och fett från kaffe avlägsnas. Med ANTI CALC flytande avkalkningsmedel avlägsnas kalkavlagringar i din helautomatiska kaffemaskin på ett effektivt och grundligt sätt. Tabletterna och det flytande avkalkningsmedlet är skonsamma mot olika material.

PRO AQUA filterpatron som ingår i skötselsatsen filtrerar på ett tillförlitligt sätt bort kalk och andra ämnen från vattnet och bidrar på så vis till att förhindra att maskinen förkalkas. Tack vare PERFECT CLEAN mikrofiberduk kan du även ta hand om utsidan av din maskin på bästa sätt.
Produktfördelar
Produktfördelar

Blanda bara ANTI CALC flytande avkalkningsmedel med vatten för att snabbt och enkelt kalka av din maskin. Med hjälp av nivåmarkeringarna på flaskans sida mäter du upp korrekt mängd. ANTI CALC flytande avkalkningsmedel innehåller en korrosionshämmare som skyddar den högkvalitativa maskinens material. De smidigt portionsförpackade PERFECT CLEAN-tabletterna är även enkla att använda.

Användning av tabletterna förbättrar kvaliteten på ditt kaffe. ANTI CALC flytande avkalkningsmedel och PERFECT CLEAN-tabletterna är doftfria. Regelbunden rengöring och avkalkning kan förlänga din maskins livslängd.
Användning
Användning

För att avlägsna kalkavlagringar och på ett hygieniskt sätt rengöra din helautomatiska kaffemaskin.

Fördelar med regelbunden rengöring
Fördelar med regelbunden rengöring

Genom regelbunden avkalkning av maskinen minskas de envisa kalkavlagringarna, vilket förbättrar värmeöverföringen då kalkavlagringarna inte kan bilda ett isolerande lager. Det innebär att maskinen förbrukar mindre energi. Regelbunden rengöring av maskinen förbättrar smaken på ditt kaffe, och regelbunden rengöring och avkalkning förlänger även din maskins livslängd.