Melitta® är Manchester Uniteds officiella kaffepartner!


Melitta® gör kaffe till en njutning på en helt ny plan: Som Manchester Uniteds officiella kaffepartner serverar Melitta® unikt Melitta®-kaffe till spelarna, fansen och gästerna till de engelska rekordmästarna på ”Theatre of dreams”– som den legendariska stadion Old Trafford kallas.


Fotbollsdrömmar har enligt tradition blivit sanna på Old Trafford och nu serveras dessutom riktigt gott kaffe från Melitta®. Inte bara vårt kaffe garanterar detta, utan även fler än 200 helautomatiska kaffemaskiner och kaffebryggare från Melitta®. Till exempel finns det över 130 helautomatiska Melitta® Barista-kaffemaskiner i VIP-boxarna för individuell kaffeupplevelse före, under och efter matchen. Så beroende på hur det går i matchen kan varje fan välja sin favoritkaffespecialitet – från ristretto till flat white. Melitta®-kaffeupplevelse för kaffeälskande fans av den mest framgångsrika fotbollsklubben i England!


I den helt nydesignade centrala restaurangen och kaféet på Old Trafford, ”RED CAFÉ sponsrat av Melitta®” skäms fans och klubbens stambesökare bort med riktigt gott Melitta®-kaffe 365 dagar om året, även när det inte spelas någon match.


Alla Melitta®-kaffeälskare och Manchester United-fans från hela världen kan se fram emot detta fantastiska samarbete och de många kampanjerna, historierna om en av de mest populära fotbollsklubbarna i världen och dess stjärnor, och speciella kaffestunder med Melitta®. Besök vår Facebook-sida eller webbplats regelbundet. 


”Red Devils”-stjärnspelare som Juan Mata, Daniel James och Marcus Rashford har redan förklarat Melitta®-kaffet som ett utmärkt kaffe och har avnjutit de olika kaffespecialiteterna på klubbens träningsarena och på stadion. Ta en titt: