Helautomatiska kaffemaskiner – prisbelönt tysthet!

Helautomatiska kaffemaskiner – prisbelönt tysthet!

 

 

Världens första helautomatiska kaffemaskiner med kvalitetsstämpeln Quiet Mark


Det finns en kraft i lugn och ro. Detta är anledningen till att våra tre senaste helautomatiska kaffemaskiner får högt betyg med maximal prestanda och lågt ljud. Melitta® Barista TS Smart®, Barista T Smart® och CI Touch® är världens första helautomatiska kaffemaskiner att belönas med kvalitetsstämpeln Quiet Mark för behagligt tyst kaffetillberedning.


Prestanda istället för oljud


Avbryta ett trevligt samtal i köket bara för att du gör en cappuccino? Arga grannar när du maler espressobönor vid klockan 6 på morgonen? Du slipper detta med Melitta® Barista Smart®-serien och CI Touch®. Vår hemlighet? – Den utmärkta tekniken för låg ljudnivå i den viskande tysta kvarnen.
För att minimera oljud och därigenom stress i ditt liv, har vi utvecklat en konisk kvarn i stål som är tyst som en viskning. Kaffebönorna mals snabbt och tyst. De smakar väldigt gott också. Och ärligt talat, när du njuter av lugn och ro njuter du dubbelt så mycket av kaffet.


Melitta® Helautomatiska kaffemaskiner med Quiet Mark


 

Barista TS Smart®

 

Barista TS Smart® klarar verkligen av mycket. Den kan till exempel göra 21 olika kaffespecialiteter. Med rätt kaffebönor och enligt originalreceptet eller din egna personliga skapelse. En särskild höjdpunkt: Med appen Melitta® Connect kan du med hjälp av din smartphone styra tillredningen av kaffet och hantera många andra funktioner på ett jätteenkelt sätt. 

 

Barista TS Smart® - HÖJDPUNKTER

Barista T Smart®

 

Melitta® Barista T Smart® klarar verkligen av mycket. Den kan till exempel göra 18 olika kaffespecialiteter. Med rätt kaffebönor och enligt originalreceptet eller din egna personliga skapelse. En särskild höjdpunkt: Med appen Melitta® Connect kan du med hjälp av din smartphone styra tillredningen av kaffet och hantera många andra funktioner på ett jätteenkelt sätt. 

 

Barista T Smart® - HÖJDpunkter 

Melitta® CI Touch®

 

Melitta® CI Touch® är en allsidig talang bland helautomatiska kaffemaskiner. Ett flertal internationella kaffevarianter kan göras med en enkel touch. Exklusiva funktioner som bönbehållaren ”Bean Select“ med två kammare som alltid låter dig välja rätt slags kaffebönor, elegant design, kvarn så tyst som en viskning och intuitiv använd-ning gör den till en njutning för alla dina sinnen. 

 

Melitta® CI Touch®HÖJDPUNKTER