Detaljer
Melitta Gourmet® kaffefilter

Melitta Gourmet® kaffefilter

För en ännu mer aromatisk kaffeupplevelse!

Njut av ett smakrikt bryggkaffe med kaffefiltret Melitta Gourmet®. Innovativa AromaPor®PLUS tar fram de fina kaffeoljorna som innehåller mer än 800 kaffearomer i ditt bryggda kaffe. I kombination med de 3 patenterade Aromzonerna från Melitta säkerställer AromaPor®PLUS att ditt kaffefilter framhäver aromerna perfekt, och du kommer således att uppleva hela smakrikedomen i ditt favoritkaffe.

Melitta garanterar att agera på ett hållbart och ansvarsfullt sätt
  • Extra slittålig och säker
  • Neutral smak för ren kaffenjutning
  • 100 % komposterbar
Recept

Variera ditt favoritkaffe efter tycke och smak!

Upptäck våra originalkafferecept!

Låt dig förtrollas av dessa delikata recept och lär dig mer om olika kaffevarianter. Gör en Cafe Caramel, en Black Desire eller en Cafe Apricot – bland våra recept hittar du alltid en kaffedrink som passar just dig.

Till recepten>

AromaPor®PLUS
AromaPor®PLUS
AromaPor®PLUS Tack vare de innovativa AromaPor®PLUS kan också den fina kaffeoljan som innehåller mer än 800 olika kaffeearomer passera filtret. Kaffeoljan innehåller mer än 800 olika kaffearomer. AromaPor®PLUS gör därför ditt filterkaffe ännu mer aromatiskt och till en alldeles speciell smakupplevelse!
3 Aromzoner
3 Aromzoner
3 Aromzoner3 patenterade aromzoner med aromporer som ger ett smakrikt bryggkaffe.

1. TA FRAM: Den lägsta zonen, den så kallade "förbryggningszonen", tar fram de ursprungliga smakerna i ditt kaffe.
2. FÖRFINA: Medelzonen ger en jämn bryggning och en raffinerad kaffesmak.
3. BALANSERA: Toppzonen förhindrar att kaffet blir beskt och ger en balanserad smak.
Fulländad arom – oavsett hur många koppar du kokar
Fulländad arom – oavsett hur många koppar du kokar
Fulländad arom – oavsett hur många koppar du görDitt favoritkaffe får alltid samma oslagbara smak - oavsett hur många koppar du brygger.
FSC®-certifiering för kaffefilter från ansvarsfulla källor
FSC®-certifiering för kaffefilter från ansvarsfulla källor
FSC®-certifiering för kaffefilter från ansvarsfulla källor Som ett FSC®-certifierat företag produceras Melitta Gourmet® kaffefiltren i enlighet med FSC-regleringar. FSC® (Forest Stewardship Council®) är en självständig, icke vinstdrivande, icke-statlig organisation som syftar att bidra till förbättringen av skogshantering världen över.
Produkter med FSC®-märkning försäkrar att skogar brukas i samstämmighet med det sociala, ekonomiska och det ekologiska behov som finns för både denna och framtida generationer. Med Melitta® kaffefilter ger vi ett aktivt stöd till en exemplarisk modell för skogshantering.
Njut av kaffe kvalitet
Njut av kaffe kvalitet
Njut av kaffe kvalitet Att få njuta av ett gott kaffe har varit vårt motto sedan Melitta Bentz 1908 uppfann kaffefiltret och lade grunden för den moderna kaffekulturen. Detta har fram till i dag varit vår viktigaste drivkraft för att tillhandahålla kaffe av bästa kvalitet genom expertis, innovation och förståelse.
MISSION eco & care
MISSION eco & care
MISSION eco & care

Vi har utvecklat en etikett som sitter på garanterat godkända produkt. På etiketten finns ett värdesystem som vi har utvecklat.


Läs mer …