Detaljer
Melitta Gourmet® Mild kaffefilter

Melitta Gourmet® Mild kaffefilter

Mild kaffenjutning i sitt fulla aromspektrum!

Njut av ett milt, smakrikt kaffe med kaffefiltret Melitta Gourmet® Mild. Med strukturen Aromasoft® förkortas bryggningstiden vilket gör att kaffet inte blir så beskt. Njut av ett milt, gott kaffe. Mild kaffenjutning i sitt fulla aromspektrum!

Melitta garanterer at handle på en bæredygtig og ansvarlig måde 
  • Ekstra brudsikker og sikker 
  • Neutral smag for en ægte kaffenydelse
  • Naturligvis 100% komposterbar
Recept

Variera ditt favoritkaffe efter tycke och smak!

Upptäck våra originalkafferecept!

Låt dig förtrollas av dessa delikata recept och lär dig mer om olika kaffevarianter. Gör en Cafe Caramel, en Black Desire eller en Cafe Apricot – bland våra recept hittar du alltid en kaffedrink som passar just dig.

Till recepten>

Strukturen Aromasoft®
Strukturen Aromasoft®
Strukturen Aromasoft® Strukturen Aromasoft® garanterar en mild kaffenjutning för medvetna gourmeter. Koffeinet och aromämnena utvecklas redan i början av bryggningen, medan bitterämnena frigörs först senare. Strukturen Aromasoft® ger en kort bryggningstid, varför det skapas ett mjukt filterkaffe med en välsmakande arom.
AromaPor®PLUS
AromaPor®PLUS
AromaPor®PLUS Genom våra innovativa och unika AromaPor®PLUS har vi satt en ny standard för njutning av filterkaffe. De förstärker genomrinningen av de fina kaffeoljorna som är bärare av över 800 kaffearomer. På så vis ger AromaPor®PLUS ett aromspektrum som förtrollar ditt sinne.
FSC®-certifiering
FSC-certifiering
FSC®-certifiering FSC® (Forest Stewardship Council®) är en oberoende och allmännyttig organisation, fri från regeringar, med målet att ge ett globalt bidrag till att förbättra skogsbruket. Som ett FSC®-certifierat företag producerar vi Melitta® filterpåsar enligt bestämmelserna från FSC®.
Produkter med FSC®-märke säkerställer användandet av skogarna enligt dagens och framtida generationers sociala, ekonomiska och ekologiska behov. Genom våra filterpapper från ansvarsfulla källor deltar vi aktivt i initiativet.
Kvalitet ur kaffeglädje
Kvalitet ur kaffeglädje
Kvalitet ur kaffeglädje Glad i kaffe - vi står för kaffeglädje sedan Melitta Bentz år 1908 uppfann det första kaffefiltret och därmed lade en grundsten för den moderna kaffenjutningen. Kaffeglädjen är såväl då som idag vår drivfjäder att, med kompetens, uppfinningsförmåga och kärlek till produkten, alltid erbjuda den bästa kvaliteten och den unika kaffenjutningen.
MISSION eco & care
MISSION eco & care
MISSION eco & care

Vi har utvecklat en etikett som sitter på garanterat godkända produkt. På etiketten finns ett värdesystem som vi har utvecklat.


Läs mer …