Detaljer
Look® Aqua DeLuxe

Look® Aqua DeLuxe

Kaffe? Te? Den vet vilken temperatur det ska vara!

Vår vattenkokare Look® Aqua DeLuxe är rätt smart. Den värmer upp vattnet till rätt temperatur med en knapptryckning: 80°C för grönt te, 95°C för bryggkaffe och såklart kokar den även vattnet till 100°C. Dessutom är den fylld till bredden med andra spännande funktioner! Den 360-gradiga basstationen har sladdlös anslutning, kannan som rymmer 1,7 liter används enkelt med bara en hand, vattennivån är upplyst och går att utläsa från båda håll: Look® Aqua DeLuxe tar uppvärmning av vatten till nästa nivå! Känner du för att ge den ett nytt hem?
3 temperaturinställningar och varmhållningsfunktion
3 temperaturinställningar och varmhållningsfunktion Tre temperaturinställningar med varsin knapp: välj 80°C för grönt te, 95°C för bryggkaffe eller 100°C när du ska koka vatten. Med den smarta varmhållningsfunktionen håller vattnet din valda temperatur i upp till 30 minuter.
Kannan lyser upp i blått och det finns en skala på båda sidorna

Kannan lyser upp i blått och det finns en skala på båda sidorDen upplysta vattennivån går att se från båda håll av kannan, vilket gör det lätt att mäta upp önskad mängd vatten. Lysdioden anger också om vattenkokaren används eller inte.

Delar i rostfritt stål av hög kvalitet
Delar i rostfritt stål av hög kvalitetDelarna i rostfritt stål av hög kvalitet är grädden på moset när det gäller vattenkokarens moderna och stilrena design.
Automatisk avstängning när vattenkokaren lyfts upp
Automatisk avstängning när vattenkokaren lyfts upp Behändig och säker: vattenkokaren stängs av automatiskt när du lyfter upp den från basstationen.
Innehåll: 1,7 l

Innehåll: 1,7l

Med vår Look® Aqua DeLuxe kan du koka vatten till många koppar te eller kaffe: volymen på 1,7 liter gör att den passar bra för när du behöver stora mängder varmt vatten.

Kan användas med en hand
Kan användas med en hand Praktisk: du kan hantera och öppna vattenkokaren med en hand.
Kabelförvaring
Kabelförvaring Och så är den puts väck! Vattenkokarens sladd går att gömma om det behövs: den försvinner enkelt in i basstationens hölje.
360° basplatta
360° basplatta Vill du ha handtaget på vänster eller höger sida? Det är upp till dig! Basstationen på 360 grader får kontakt med vattenkokaren oavsett placering. Dessutom är själva vattenkokaren sladdlös, så att du enkelt kan ta med den till exempelvis matbordet eller verandan.