Detaljer
Look® Aqua DeLuxe

Look® Aqua DeLuxe

Kaffe? Te? Den vet vilken temperatur det ska vara!

Look® Aqua DeLuxe-vattenkokaren är rätt smart. Den värmer upp vattnet till rätt temperatur med en knapptryckning: 95 °C för bryggkaffe, 80 °C för grönt te – och den kan även koka vatten i 100 °C.Dessutom är den fylld till brädden med andra spännande funktioner! Trådlös anslutning till den 360-gradiga basstationen, användning med bara en hand, upplyst skala som går att läsa från båda hållen: Look® Aqua DeLuxe tar uppvärmning av vatten till nästa nivå!Den rymmer 1,7 liter och är också snygg. Känner du för att ge den ett nytt hem?
3 temperaturinställningar och varmhållningsfunktion
3 temperaturinställningar och varmhållningsfunktion Tre temperaturinställningar med varsin knapp: välj 95 °C för bryggkaffe, 80 °C för grönt te eller 100 °C när du ska koka vatten. Med den smarta varmhållningsfunktionen håller vattnet en valfri temperatur i upp till 30 minuter.
Kannan lyser upp i blått och det finns en skala på båda sidorna

Kannan lyser upp i blått och det finns en skala på båda sidorna Du kan läsa den upplysta skalan från båda hållen, vilket gör det lätt att mäta upp önskad mängd vatten. Lysdioden anger också om vattenkokaren används eller inte.

Delar i rostfritt stål av hög kvalitet
Delar i rostfritt stål av hög kvalitet Vad snygg den är! Inslagen av rostfritt stål av hög kvalitet är grädden på moset när det gäller vattenkokarens moderna och läckra design.
Automatisk avstängning när vattenkokaren lyfts upp
Automatisk avstängning när vattenkokaren lyfts upp Behändig och säker: vattenkokaren stängs av automatiskt så snart du lyfter upp den från basstationen.
Innehåll: 1,7 l
Innehåll: 1,7 l Den räcker till många! Volymen på 1,7 liter gör att den rymmer rejält med vatten om du behöver stora mängder varmt vatten.
Kan användas med en hand
Kan användas med en hand Praktisk: du kan hantera och öppna vattenkokaren med en hand.
Kabelförvaring
Kabelförvaring Och så är den puts väck: du kan linda upp vattenkokarens sladd om det behövs. Den försvinner in i basstationens hölje.
360° basplatta
360° basplatta Föredrar du att ha handtaget på vänster eller höger sida? Båda två går lika bra. Basstationen på 360 grader får kontakt med vattenkokaren oavsett placering. Extra behändig: själva vattenkokaren är trådlös.