Detaljer
Cremio

Cremio®

Perfekt mjölkskum med en knapptryckning!

Med Cremio® kan du göra underbar, fint skummad mjölk till kaffespecialiteter precis som på ditt italienska favoritcafé, vare sig du vill ha latte macchiato eller cappuccino. Eller göra kallt mjölkskum att använda i desserter som ett fettsnålt alternativ till grädde. Mjölk- och chokladfantaster kommer också att älska hur Cremio® värmer mjölk på ett ögonblick utan att bränna vid den.

  • non-stick-behållare
  • visp och lock är diskmaskinssäkra
  • Kapacitet för skummad mjölk: 100–150 ml
  • Kapacitet för varm mjölk: 100–250 ml
  • 450 watt, Avstängning vid lyftning, Dekra-GS-testad ur säkerhetssynpunkt
Recept
Recept

Cremio®-recept

Önskar du omväxling? Upptäck då våra Cremio®-recept!

Här har vi samlat några recept till dig. Upptäck mängden mjölkskumsspecialiteter som lyckas särskilt enkelt med Melitta® Cremio®. Oavsett om det rör sig om varma eller kalla drycker eller om förfinande av maträtter, kan du alltid använda Cremio®. Prova helt enkelt våra recept

Till recept >

Awards
Awards

Melitta® Cremio®

Awards

Melitta® Cremio® imponerade på domarna för ett av världens största innovationspriser för teknik, sport och livsstil med sin höga kvalitet, moderna design och användarvänlighet. Cremio® tilldelades även ett speciellt Plus X-pris som ”Bästa produkt 2016/2017”.

Cremio® hyllades också på en prestigefull internationell designtävling.  
Den tilldelades priset Red Dot Product Design Award 2017 för sin banbrytande design.
Information om mjölkskum
Melitta® Cremio®

Lyckas med mjölken till kaffet med Melitta® Cremio®



Med Melitta® Cremio® kan du när som helst snabbt och enkelt göra underbar skummad mjölk. Du behöver bara följa tre enkla råd.


Här hittar du information >

Perfekt fint skummad mjölk
Perfekt fint skummad mjölk
Perfekt fint skummad mjölk
Melitta® Cremio® gör underbar fint skummad mjölk för alla kaffespecialiteter. Vare sig du använder sojamjölk, laktosfri mjölk eller standardmjölk, vispar Cremio® till perfekt skummad mjölk.

Vårt tips: För utmärkt skummad mjölk, använd mjölk med högt proteininnehåll (minst 3 g/100 ml).
Varm och kall skummad mjölk
Varm och kall skummad mjölk
Varm och kall skummad mjölk
Gör dina kaffespecialiteter hemma och tillred latte macchiato, cappuccino eller iskaffe med Melitta® Cremio®. Vispa med lätthet ihop din favorit-kaffespecialitet med ett knapptryck!
Värma mjölk
Värma mjölk
Värma mjölk
Melitta® Cremio® kan också användas för att göra varm choklad eller en kopp varm mjölk. Det inbyggda värmeelementet värmer upp mjölk jämnt och förebygger att den bränner vid på apparatens insida.
Enkel att rengöra
Enkel att rengöra
Enkel att rengöra
Non-stick-beläggningen i mjölkbehållaren gör den riktigt enkel att rengöra. Använd bara en fuktig trasa och vanligt diskmedel. Locket och vispen är diskmaskinssäkra.
Höljet CoolTouch
Höljet CoolTouch
Höljet CoolTouch gör att utsidan på Cremio kan vidröras när som helst.
Intuitiv användning
Intuitiv användning
Intuitiv användning
Cremio® är intuitiv till användningen tack vare dess upplysta knappar och de praktiska min.- och max.-markeringarna på mjölkbehållarens insida.

En röd lampa indikerar att värmeelementet är igång vid tillredning av varma drycker och en blå lampa signalerar tillredningen av kall skummad mjölk.
Enkel att använda
Enkel att använda
Enkel att använda
Det ergonomiska handtaget och 360°-basen bidrar till den enkla användningen. Locket till Cremio®, med sin integrerade knopp, är lätt att lyfta bort från behållaren.
Bästa produkt 2016/2017
Bästa produkt 2016/2017
Bästa produkt 2016/2017
Melitta Cremio® imponerade på domarna för ett av världens största innovationspriser för teknik, sport och livsstil med sin höga kvalitet, moderna design och användarvänlighet. Cremio® tilldelades även ett speciellt Plus X-pris som ”Bästa produkt 2016/2017”.
MISSION eco & care
MISSION eco & care
MISSION eco & care
Vi har utvecklat en etikett för att hjälpa kunderna att välja en maskin som garanterar medveten njutning. Vi använder vårt egna värderingssystem för detta.

ta reda på mer.