Detaljer
Caffeo® Varianza® CS

Caffeo® Varianza® CS

Innovation för obegränsat varierad kaffenjutning.

Med den nya helautomatiska kaffemaskinen Caffeo® Varianza® kan Melitta erbjuda dig riktig innovation. Det exklusiva singelportionssystemet My Bean Select® gör det möjligt att välja mellan alla kaffebönor kopp för kopp för första gången, vilket ger dig obegränsad smakvariation.
My Bean Select®
My Bean Select®
Med My Bean Select® ger Melitta dig möjligheten att fritt välja bland alla tillgängliga bönsorter till varje ny kopp kaffe. Precis som med standardbönbehållaren kan du med denna innovation prova olika bönsorter med varje enskild kopp. Det är mycket enkelt med det praktiska kaffemåttet som finns integrerat i bönbehållaren. Häll enkelt önskad mängd kaffebönor efter val ner i bönrännan, tryck på knappen och njut av fantastiska nya kaffesorter.
Best Aroma System PLUS
Best Aroma System PLUS
Aromasafe®-locket på bönbehållaren innebär att dina kaffebönors olika smaker och aromer skyddas ännu bättre. Bean to Cup-funktionen innebär att endast den mängd kaffebönor som du behöver mals färska och att det malda kaffet sedan bryggs omedelbart. Kvarnen körs tills den är tom varje gång för att förhindra att olika böntyper blandas. Den unika förbryggnings- och extraktionsprocessen garanterar att kaffesmaken utvecklas perfekt.
Kompakt konstruktion och modern design
Kompakt konstruktion och modern design
Caffeo® Varinaza® sätter ny standard för kompakta maskiner. Kubformen imponerar visuellt och är så kompakt att du kan placera den var som helst.
Enkel att använda
Enkel att använda
Den intuitiva användarpanelen med integrerad symboldisplay har skalats av och endast det viktigaste finns med. Det gör användningen barnsligt enkel. Välj enkelt koppstorlek med de tre förinställda knapparna (small, medium och large).
Auto Cappuccinatore
Auto Cappuccinatore
Den praktiska Auto Cappuccinatore garanterar perfekt skummad mjölk. Men den kan även göra mer: Den kan värma upp mjölk eller vatten för exempelvis varm choklad eller för en sporadisk och spontan kopp te.
Kaffeutlopp som går att höjdjustera
Kaffeutlopp som går att höjdjustera
Utloppet på CAFFEO® Varianza® kan steglöst höjdjusteras och passar därför alla kopp- eller glasstorlekar upp till 135 mm.
Double Cup Mode
Double Cup Mode
Med Double Cup-läget kan du tillreda två koppar av ditt favoritkaffe samtidigt
Auto Clean & avkalkning
Auto Clean & avkalkning
På Caffeo® Varianza®-skärmen indikerar maskinen automatiskt när den måste rengöras eller avkalkas. Rengörings- eller avkalkningsprogrammet är enkelt att hämta i menyn.
Bryggenhet som kan tas av på sidan
Bryggenhet som kan tas av på sidan
Bryggenheten kan enkelt tas bort av användaren och är lätt att rengöra. Även maskinens insida kan rengöras.
Energisparfunktioner
Energisparfunktioner
Med 0 Watt-brytaren kan du bekvämt koppla ifrån din Caffeo® Varianza® från strömmen. Dessutom ger det programmerbara energispar-läget och den inställningsbara avstängningsfunktionen sparsam drift.
Garanti
Garanti
Att alltid leverera produkter av hög kvalitet är mycket viktigt för oss. Tack vare högkvalitativa material och innovativ teknik kan vi erbjuda en garanti på 15 000 bryggningar (max 2 år) för alla helautomatiska kaffemaskiner från Melitta®.
MISSION eco & care

MISSION eco & care

Vi har utvecklat en etikett som sitter på garanterat godkända apparater. På etiketten finns ett värdesystem som vi har utvecklat.

Läs mer …

Service
Service
Om du har några frågor eller är i behov av en reparation kan vår prisbelönta kundtjänstavdelning ge dig personlig service.