Detaljer
CI Touch®

CI Touch®

Please touch!

Melitta® CI Touch® är en allsidig talang bland helautomatiska kaffemaskiner. Ett flertal internationella kaffevarianter kan göras med en enkel touch. Exklusiva funktioner som bönbehållaren ”Bean Select“ med två kammare som alltid låter dig välja rätt slags kaffebönor, elegant design, kvarn så tyst som en viskning och intuitiv använd-ning gör den till en njutning för alla dina sinnen.
Utmärkelser

CI Touch®

Utnämningar

Melitta® CI Touch® imponerade på domarna i värdens största innovationstävling, Plus X Award för teknik, sport och livsstil, och vann priser i fyra kategorier. Bland annat tog man hem det prestigefyllda certifieringsmärket Plus X Award i kategorierna Hög kvalitet, Design, Användarvänlighet och Funktionalitet


PlusX Award 

HANDLING-VIDEO
One Touch
One Touch
One Touch CI Touch® är imponerande lätt att hantera. De förinställda kaffevarianterna espresso, café crème, cappuccino och latte macchiato kan väljas med en enkel touch. Du kan även enkelt och bekvämt välja varm eller skummad mjölk eller varmt vatten med One Touch.
10 kaffevarianter
10 kaffevarianter
10 kaffevarianter Med CI Touch® kan du njuta av ett brett utbud av kaffevarianter. Utöver de fyra klassikerna – espresso, café crème, cappuccino och latte macchiato – kan sex andra kaffevarianter som lungo, americano och espresso macchiato beredas.
Manual Bean Select
Manual Bean Select
Manual Bean Select För perfekt tillredning av olika kaffespecialiteter krävs olika typer av kaffebönor för att smakupplevelsen ska bli så bra som möjligt. Därför har CI Touch® en bönbehållare med två kammare som kallas ”Bean Select“*(manuellt val), som beroende på recept och personlig smak till exempel låter dig välja mildare kaffebönor eller starka aromatiska espressobönor. Aromasafe®-locket och den tonade behållaren hjälper också till att bevara kaffebönornas smak.
Pro Aqua filterteknik
Pro Aqua filterteknik
Pro Aqua filterteknik Om du använder vattenfiltret Melitta® Pro Aqua behöver CI Touch® endast avkalkas en gång per år. Det filtrerade vattnet förbättrar inte bara kvaliteten och smaken på ditt kaffe, utan förebygger även att kalkavlagringar bildas i vattensystemet.
(*Detta gäller om man brygger sex koppar kaffe på 120 ml per dag och byter filtret sex gånger i enlighet med apparatens bruksanvisning.)
Kvarn så tyst som en viskning
Kvarn så tyst som en viskning
Kvarn så tyst som en viskning Vill du njuta av ditt kaffe i lugn och ro? Det är inget problem med kvarnen som är tyst som en viskning, som även är särdeles snabb.
Italiensk beredningsprocess
Italiensk beredningsprocess
Italiensk beredningsprocess Den italienska beredningsprocessen ger dig autentisk smak genom att säkerställa att ingredienserna tillsätts i rätt ordning enligt det italienska originalreceptet. I en latte macchiato häller man därför i espresson efter mjölken och mjölkskummet och i en cappuccino gör man tvärtom.
My Coffee Memory
My Coffee Memory
My Coffee Memory 

Du vill väl knappast behöva ställa in din personliga kaffepreferens varje gång du gör kaffe? Inga problem! Med funktionen ”My Coffee Memory” kan du programmera dina personliga favoriter bland de olika kaffespecialiteterna helt individuellt. Melitta® CI Touch® sparar inställningspreferenser för upp till 4 personer.

TFT-färgdisplayen
TFT-färgdisplayen
TFT-färgdisplayen Den innovativa touch-ytan innebär att man kan styra maskinen genom att röra vid sensorerna vilket gör den väldigt lätt att använda. Den högupplösta TFT-färgdisplayen hjälper till med tydliga instruktionerns.
Double Cup-läge
Double Cup-läge
Double Cup-läge Med Double Cup-läge kan du göra två koppar av ett flertal kaffevarianter med eller utan mjölk samtidigt.
Allt-i-ett-utlopp upplyst med LED-lampor
Allt-i-ett-utlopp upplyst med LED-lampor
Allt-i-ett-utlopp upplyst med LED-lampor Separata munstycken för kaffe, mjölk och varmvatten innebär att det är lätt att göra din favoritdryck utan att flytta på koppen. Utloppet har även inbyggd LED-belysning och går att justera i höjdled upp till 140 mm så det finns utrymme även för höga latte macchiato-glas.
Avtagbar bryggenhet
Avtagbar bryggenhet
Avtagbar bryggenhet Bryggenheten är praktisk och enkel att ta av och rengöra. Detta gör att även insidan av maskinen kan rengöras.
Easy Steam Cleaning
Easy Steam Cleaning
Easy Steam Cleaning Snabb och hygienisk rengöring av delar som kommer i kontakt med mjölk med hjälp av varmt vatten och ånga.
Automatiskt rengörings- och avkalkningsprogram
Automatiskt rengörings- och avkalkningsprogram
Automatiskt rengörings- och avkalkningsprogram Automatiskt rengörings- och avkalkningsprogram som grundligt avlägsnar rester i kaffe- och mjölksystemen.
Plug in-mjölksystem
Plug in-mjölksystem
Plug in-mjölksystem Ett avtagbart mjölksystem med en utvändig mjölkbehållare som tål maskindisk och får plats i alla kylskåp.
Energisparfunktioner
Energisparfunktioner
Energisparfunktioner Med 0 Watt-brytaren kan du bekvämt koppla ifrån din CI Touch® från strömmen. Dessutom ger det programmerbara energispar-läget och den inställningsbara avstängningsfunktionen sparsam drift.
Mission eco & care
Mission eco & care Vi har utvecklat en etikett som sitter på garanterat godkända apparater. På etiketten finns ett värdesystem som vi har utvecklat.

Läs mer …
Quiet Mark
Quiet mark

Det finns en kraft i lugn och ro. Detta är anledningen till att våra tre senaste helautomatiska kaffemaskiner får högt betyg med maximal prestanda och lågt ljud. För att minimera oljud och därigenom stress i ditt liv, har vi utvecklat en konisk kvarn i stål som är tyst som en viskning.