Detaljer
CAFFEO® SOLO®&milk

CAFFEO® SOLO®&milk

Sann kaffenjutning möter mjölk

Utmärkt kaffenjutning kombinerat med krämigt mjölkskum - Upplev med CAFFEO® SOLO®&milk hela variationen av välsmakande kaffespecialiteter gjorda på hela bönor och mjölk.
Kompakt med rena linjer
Puristisch und kompakt

Kompakt med rena linjer20 cm bred, 32,5 cm hög, 45,5 cm djup - SOLO® räknas till en av världens minsta helautomatiska kaffemaskiner. Vår exklusiva Melitta-teknik får dock plats.

Individuellt kaffe
Individuelle Kaffeezubereitung
Individuellt kaffe  Kompromisslös njutning: Välj styrka och temperatur på kaffet: Du behöver dessutom bara vrida på ratten för att anpassa kaffemängden till önskad koppstorlek.

Speciell bryggmetod
Spezielles Brühverfahren
Speciell bryggmetodFörbryggningsfunktionen i SOLO® ger kaffenjutning utöver det vanliga: Före den egentliga bryggprocessen sköljs kaffet i vatten för att frigöra maximalt av kaffets aromämnen. För smidig rengöring kan du enkelt ta bort hela brygginsatsen.

Kaffeutlopp med justerbar höjd
Höhenverstellbarer Kaffeeauslauf
Kaffeutlopp med justerbar höjd

Kaffeutloppet kan justeras ända upp till 135 mm höjd för att passa till en eller två koppar, en kanna eller Latte-Macchiato-glas.Tvåkopparsläge
2-Tassen-Bezug

Tvåkopparsläge

SOLO®&milk tillreds med ett tryck på knappen och då tillreds 2 koppar kaffe samtidigt.

Äkta strömbrytare
0-Watt-Schalter
StrömbrytareNär du trycker på strömbrytaren på SOLO bryts anslutningen till elnätet helt och hållet. Dina personliga inställningar finns dock sparade. On/off-knappen kan dessutom programmeras så att apparaten automatiskt kopplas från elnätet efter viss tid.

Avtagbart mjölkskumnings-munstycke
Abnehmbare Milchschaumdüse
Avtagbart mjölkskumnings-munstyckeMmjölkskumningsångröret gör att man enkelt kan tillreda en uderbart fluffig skummad mjölk eller bara varm mjölk. Man kan ta av ångröret och rengöra det på ett enkelt och smidigt sätt.

Companion® App
Companion® App
Companion® AppI appen ingår tips och tricks för ögonblick av utsökt kaffenjutning samt flertalet servicefunktioner. Utöver information om det perfekta kaffet visar illustrerade instruktioner dig vägen genom underhållsprogrammen, steg för steg. Appen hjälper dig också att förstå din kaffemaskins funktionsstatus med hjälp av diagnosverktyget.
MISSION eco & care

MISSION eco & care

Vi har utvecklat en etikett som sitter på garanterat godkända apparater. På etiketten finns ett värdesystem som vi har utvecklat.


Läs mer …