Detaljer
CAFFEO® SOLO® Perfect Milk

CAFFEO® SOLO® & Perfect Milk

Perfekt skummad mjölk på ett ögonblick

Caffeo® Solo® & Perfect Milk kombinerar kompakt design med himmelskt krämig skummad mjölk. Oavsett om du vill ha kaffe med sammetslen crema eller en utsökt latte macchiato toppad med lätt och luftig skummad mjölk får du allt detta på ett ögonblick med Caffeo® Solo® & Perfect Milk.
Melitta® Companion® App
Den kostnadsfria appen hjälper dig att använda din helautomatiska kaffemaskin. Oavsett om du behöver praktiska hjälpvideor, intressant information om kaffenjutning eller bekväma servicefunktioner – ladda enkelt ner appen för att upptäcka och använda dess många funktioner.
HANDLING-VIDEO
Auto-Cappuccinatore
Auto-Cappuccinatore

Auto-Cappuccinatore

Den praktiska Auto-Cappuccinatore gör tillredning av varm mjölk, varmt vatten och naturligt lätt skummad mjölk till en barnlek. Ställ in kvantiteten manuellt med vridreglaget så kan du njuta av just den mängd du vill ha.

Stilren och kompakt
Stilren och kompakt

Stilren och kompakt

Caffeo® Solo® & Perfect Milk är endast 20 cm bred och tar väldigt lite plats, men har ändå tillräckligt med utrymme för högkvalitativ teknik från Melitta®.

Mått (höjd x bredd x djup): 32,5 cm x 20 cm x 45,5 cm
Spillbrickans volym: 8x
Vattenbehållarens volym: 1,2 l
Bönbehållarens volym: 125 g

Unik kaffenjutning
Unik kaffenjutning

Unik kaffenjutning

Aroma-Extraction-system (A.E.S.)

För maximal kaffenjutning har Caffeo® Solo® & Perfect Milk en förbryggningsfunktion: Det färskmalda kaffet fuktas med vatten innan den faktiska bryggningen och frigör smakerna i ditt kaffe. Dessutom kan du justera malningsnivån och kaffestyrkan i tre steg för att få den perfekta smaken.

Enkel att använda
Enkel att använda

Enkel att använda

Den intuitiva användarpanelen med integrerad LED-symboldisplay har skalats av och endast det viktigaste finns med. Det gör användningen barnsligt enkel. Du kan justera kaffestyrkan eller välja avkalkning och rengöring genom att enkelt välja rätt symbol.
Dessutom har Caffeo® Solo® & Perfect Milk utrustats med en 0-Wattsbrytare som gör det möjligt att koppla ifrån strömmen samtidigt som dina personliga inställningar sparas.Höjdjusterbart kaffeutlopp
Höjdjusterbart kaffeutlopp

Höjdjusterbart kaffeutlopp

För en eller två koppar, mugg eller latte macchiato-glas – kaffeutloppet kan justeras upp till en höjd på 135 mm.

Double Cup-läge (2-koppsfunktion)
Double Cup-läge (2-koppsfunktion)

Double Cup-läge (2-koppsfunktion)

Tillred två koppar kaffe eller espresso samtidigt med en knapptryckning.Enkel att rengöra och underhålla
Enkel att rengöra och underhålla

Enkel att rengöra och underhålla

Den avtagbara bryggenheten garanterar alltid perfekt kaffenjutning. Den kan enkelt tas av och du kan skölja den under rinnande vatten. Maskinens insida kan också torkas ur med en fuktig trasa. Dessutom meddelar Caffeo ® Solo ® & Perfect Milk dig automatiskt när det är dags för rengöring och avkalkning.Companion® App
Companion® App
Companion® AppI appen ingår tips och tricks för ögonblick av utsökt kaffenjutning samt flertalet servicefunktioner. Utöver information om det perfekta kaffet visar illustrerade instruktioner dig vägen genom underhållsprogrammen, steg för steg. Appen hjälper dig också att förstå din kaffemaskins funktionsstatus med hjälp av diagnosverktyget.
MISSION eco & care
MISSION eco & care

MISSION eco & care

Vi har utvecklat en etikett som sitter på garanterat godkända apparater. På etiketten finns ett värdesystem som vi har utvecklat.


Läs mer …