Detaljer
CAFFEO® SOLO®

CAFFEO® SOLO®

Ren kaffenjutning

En kompakt helautomatisk kaffemaskin med fokus på vad som är viktigt: ren kaffenjutning med färskmalda kaffebönor. Dessutom är den minimalistiskt designad med kompakta mått och lätt att använda. Ibland kan ett litet format ge såväl mer kaffenjutning som mer plats.

Ren kaffenjutning av högsta kvalitet.

Melitta® Companion® App
Den kostnadsfria appen hjälper dig att använda din helautomatiska kaffemaskin. Oavsett om du behöver praktiska hjälpvideor, intressant information om kaffenjutning eller bekväma servicefunktioner – ladda enkelt ner appen för att upptäcka och använda dess många funktioner.
Utmärkelser

CAFFEO® SOLO®

Awards

Caffeo® SOLO övertygade med sin puristiska, eleganta design och det enkla handhavandet. Därför vann den red dot design award och PlusX Award. En innovativ framtidsprodukt med premierad design.

-Red Dot Award

HANDLING-VIDEO
Stilren och kompakt
Stilren och kompakt
Stilren och kompakt Caffeo® Solo® är endast 20 cm bred och tar väldigt lite plats, men har ändå tillräckligt med utrymme för högkvalitativ teknik från Melitta®.

Mått (höjd x bredd x djup): 32,5 cm x 20 cm x 45,5 cm
Spillbrickans volym: 8x
Vattenbehållarens volym: 1,2 l
Bönbehållarens volym: 125 g
Unik kaffenjutning
Unik kaffenjutning

Unik kaffenjutningAroma-Extraction-system (A.E.S.)

För maximal kaffenjutning har Caffeo® Solo® en förbryggningsfunktion: Det färskmalda kaffet fuktas med vatten innan den faktiska bryggningen och frigör smakerna i ditt kaffe. Dessutom kan du justera malningsnivån och kaffestyrkan i tre steg för att få den perfekta smaken.

Enkel att använda
Enkel att använda
Enkel att användaDen intuitiva användarpanelen med integrerad LED-symboldisplay har skalats av och endast det viktigaste finns med. Det gör användningen barnsligt enkel. Du kan justera kaffestyrkan eller välja avkalkning och rengöring genom att enkelt välja rätt symbol.
Dessutom har Caffeo® Solo® utrustats med en 0-Wattsbrytare som gör det möjligt att koppla ifrån strömmen samtidigt som dina personliga inställningar sparas.

Höjdjusterbart kaffeutlopp
Höjdjusterbart kaffeutlopp
Höjdjusterbart kaffeutlopp För en eller två koppar, mugg eller latte macchiato-glas – kaffeutloppet kan justeras upp till en höjd på 135 mm.
Double Cup-läge (2-koppsfunktion)
Double Cup-läge (2-koppsfunktion)
Double Cup-läge (2-koppsfunktion)Tillred två koppar kaffe eller espresso samtidigt med en knapptryckning.

Enkel att rengöra och underhålla
Enkel att rengöra och underhålla
Enkel att rengöra och underhållaDen avtagbara bryggenheten garanterar alltid perfekt kaffenjutning. Den kan enkelt tas av och du kan skölja den under rinnande vatten. Maskinens insida kan också torkas ur med en fuktig trasa. Dessutom meddelar Caffeo® Solo® dig automatiskt när det är dags för rengöring och avkalkning.

Companion® App
Companion® App

Companion® App

I appen ingår tips och tricks för ögonblick av utsökt kaffenjutning samt flertalet servicefunktioner. Utöver information om det perfekta kaffet visar illustrerade instruktioner dig vägen genom underhållsprogrammen, steg för steg. Appen hjälper dig också att förstå din kaffemaskins funktionsstatus med hjälp av diagnosverktyget.

MISSION eco & care
MISSION eco & care

MISSION eco & care

Vi har utvecklat en etikett som sitter på garanterat godkända apparater. På etiketten finns ett värdesystem som vi har utvecklat.

Läs mer …