Detaljer
CAFFEO® CI®

CAFFEO® CI®

Intelligent teknik för individuell kaffenjutning

Personliga kafferecept har blivit till en livsfilosofi för många kaffeälskare. I Melitta® Caffeo® CI® kan vi erbjuda en helautomatisk kaffemaskin som enkelt går att anpassa efter fyra individers personliga preferenser. Intelligent teknik och genomtänkta funktioner passar perfekt ihop med olika kaffeälskares preferenser. Du kommer älska de exklusiva funktionerna ”My Coffee Memory”, ”Bean Select”, ”Plug-in-Milk System” eller ”Original Preparation Process”!

Högsta kvalitet för personliga preferenser.
Utmärkelser

CAFFEO® CI®

Utnämningar

Caffeo® CI® fick utmärkelsen för sin tidlösa design och för det intuitiva handhavandet. My-Coffee-funktionen och det lättförståeliga handhavandet genom textdisplayen och många andra funktioner trollar med ett knapptryck fram ditt älsklingskaffe på bordet.


PlusX Award 

HANDLING-VIDEO
MISSION eco & care
MISSION eco & care

MISSION eco & care


Vi har utvecklat en etikett som sitter på garanterat godkända apparater. På etiketten finns ett värdesystem som vi har utvecklat.

Läs mer …

Manual Bean Select
Manual Bean Select

Manual Bean Select


För att kunna tillreda ett antal olika kaffespecialiteter perfekt behöver du ett urval av olika kaffebönor. Därför har Caffeo® CI® en bönbehållare med två kammare – ”Bean Select”. Oavsett om du gillar en café crème på morgonen eller en espresso efter middagen får du rätt kaffebönor för ditt favoritkaffe. Växla enkelt mellan finmalda kaffebönor eller aromatiska, starka espresso-bönor i de olika kamrarna.

En extra kafferänna ger dig också möjlighet att använda förmalt kaffe.


* Trots den automatiska doseringsfunktionen innehåller den första koppen alltid en liten mängd av den föregående kaffetypen efter att böntypen ändrats.

My Coffee Memory
My Coffee Memory

My Coffee Memory


Du vill väl knappast behöva ställa in din personliga kaffepreferens varje gång du vill ha kaffe? Inga problem! Med funktionen ”My Coffee Memory” kan varje individ ställa in sin personliga favorit bland kaffespecialiteterna. Det spelar ingen roll om du vill ha en liten stark espresso eller en fantastiskt krämig latte macchiato med massor av skummad mjölk – Melitta® Caffeo® CI® kommer ihåg upp till fyra individers personliga preferenser!

Unik kaffenjutning
Unik kaffenjutning
Unik kaffenjutning

Original Preparation Process

Varje barista vet hur viktigt det är att blanda ingredienserna i rätt ordning för att tillreda kaffe enligt originalrecept. Därför häller Caffeo® CI® i espresson efter den skummade mjölken för en latte macchiato, och för en cappuccino sker det precis tvärtom.

Intuitiv användning
Intuitiv användning

Intuitiv användning


Tack vare den användarvänliga menyn, textdisplayen och vridreglaget är det barnsligt enkelt att navigera genom menyn. Med läget ”Double Cup” (2-koppsfunktion) kan du tillreda valfri kaffespecialitet, med eller utan mjölk, åt två personer samtidigt.

Enkel att rengöra och underhålla
Enkel att rengöra och underhålla
Enkel att rengöra och underhålla
Både bryggenheten och mjölksystemet kan tas av för enkel rengöring. Mjölkbehållaren är även diskmaskinssäker. Med ”Easy Steam Cleaning” kan du använda varmt vatten och ånga för att snabbt och enkelt rengöra delar som kommer i kontakt med mjölk.