Detaljer
CAFFEO® Bistro

CAFFEO® Bistro

Njutning på alla plan

Tack vare sin exklusiva bönbehållare "Bean select" och sitt patenterade mjölkskumningssystem "Perfect Cappuccino" kan du enkelt njuta av aromrika smaker och olika variationer av internationella kaffespecialiteter i ditt hem.
MISSION eco & care

MISSION eco & care

Vi har utvecklat en etikett som sitter på garanterat godkända apparater. På etiketten finns ett värdesystem som vi har utvecklat.

Läs mer …

Bean Select
Bean Select

Bean Select

För den perfekta tillredningen av olika kaffespecialiteter är CAFFEO® Bistro utrustad med en exklusiv tvåkammar-bönbehållare "Bean select". Kaffeälskare kan enkelt innan tillredning välja ex. mellan milda kaffebönor eller fylligare espresso-kaffebönor. Med det integrerade facket för malt kaffe finns också möjligheten att använda bryggkaffe.

Perfect Cappuccino
Perfect Cappuccino

Perfect Cappuccino

Tillred ett fantastiskt krämigt mjölkskum med det exklusiva ångröret "Perfect Cappuccino": vispen som sitter på sidan av CAFFEO® Bistro skummar och värmer enkelt din önskade mjölkmängd direkt i glaset. Resultatet är perfekt mjölkskum som ger en superb bas för olika kaffespecialtiteter.

Detta har verifierats av den tyska konsument-test-tidningen "Guter Rat" (goda råd) med betyget "bästa mjölkskum" i en jämförelse med andra helautomatiska kaffemaskiner. Den diskmaskinssäkra vispen är i förhållande till konkurrenternas mjölkskumningssystem lätt att ta av och därför mycket enkel att hygieniskt rengöra.
Lätt och hygiensisk rengöring
Einfache und hygienische Reinigung
Lätt och hygiensisk rengöring

CAFFEO® Bistro är utrustad med ett automatiskt rengöringsprogram och avkalkningsprogram. Den avtagbara bryggenheten garanterar alltid perfekt kaffenjutning. Den är lätt att ta av och du kan rengöra den under rinnande vatten. Så, där kan inte bli kvar några kafferester som kan ha negativ inverkan på smaken på ditt kaffe.

Lätt att hantera
Einfache Bedienung

Lätt att hantera

Den enkla hanteringen och de tydliga knapparna försäkrar att du snabbt och lätt kan  falla in i din kaffenjutningsstund. Bara välj mellan 4 kaffestyrkor och den justerbara mängd vatten som passar din kaffenjutning

Förklarande symboler på displayen ger dig information; exempelvis om där är otillräckligt med vatten eller om den skulle behöva rengöras. Den enkla användningen har därför gjort att CAFFEO® Bistro fått den kända utmärkelsen Plus X Award.
Högt justerbart kaffeutlopp
Höhenverstellbarer Kaffeeauslauf

Högt justerbart kaffeutlopp

Utloppet på CAFFEO® Bistro är steglöst justerbart upp till 130 mm. Även stora latte macciato-glas eller kaffemuggar får plats under utloppet.  

Energisparande
Zeitgemäße Energieeffizienz

Energisparande

Utöver den inställningsbara energisparfunktionen är CAFFEO® Bistro utrustad med en Auto-OFF funktion. Du kan bestämma när din helautomatiska kaffemaskin automatiskt ska stängas av. Självklart kan du även stänga av apparaten manuellt med 0 Watt-knappen.