Detaljer
Melitta® BellaCrema® LaCrema

BellaCrema® Intenso

Melitta® BellaCrema® Intenso kaffebönor har en intensiv smak och en stark arom. Därför är de perfekt lämpade för intensiva café crema. 100% Arabica-bönor rostas kraftigt för en välkomnande, stark arom. Idealisk för tillredning med helautomatiska kaffemaskiner eller efter malning i kaffekvarnen för French Press eller för manuell bryggning.

  • 100% Arabica bönor
  • Kraftfull och intensiv arom
  • Styrka 4 av 5
  • Rainforest Alliance certifierade 
100% Arabica & BellaCrema®
100% Arabica & BellaCrema®
100% Arabica & BellaCrema®

Eftersom kaffe är en produkt som kommer från naturen, är dess smak beroende av många faktorer. För att varje kopp BellaCrema® kaffe ska smaka lika, blandar vi flera typer av kaffebönor tillsammans.

Kompositionens mix justeras kontinuerligt så att vi kan få fram bästa möjliga kvalitet hela tiden. Vi använder bönor som skördas i Sydamerika och Centralamerika för våra Melitta® BellaCrema®-blandningar.

Även om de odlas under varierande förhållanden, har de åtminstone en sak gemensamt - de är alla arabica bönor.
Certifierade av Rainforest Alliance
Certifierade av Rainforest Alliance
Certifierade av Rainforest Alliance

Rainforest Alliance samarbetar med kaffebönder för att förbättra deras levnadsvillkor och hälsa i de samhällen där de verkar. Kaffe med Rainforest Alliance-märkningen granskas och certifieras enligt höga krav med hänsyn till miljö samt sociala och ekonomiska faktorer. Rainforest Alliance-märkningen garanterar även en god levnadsstandard och arbetsvillkor för arbetarna, att ingen köns diskriminering förekommer samt tillgång till utbildning för barnen i samhällena som odlar kaffebönorna.