Detaljer
Barista TS Smart®

Barista TS Smart®

Det mest utsökta kaffet? Det gör du med din smartphone!

Melitta® Barista TS Smart® klarar verkligen av mycket. Den kan till exempel göra 21 olika kaffespecialiteter. Med rätt kaffebönor och enligt originalreceptet eller din egna personliga skapelse. En särskild höjdpunkt: Med appen Melitta® Connect kan du med hjälp av din smartphone styra tillredningen av kaffet och hantera många andra funktioner på ett jätteenkelt sätt.
HANDLING-VIDEO
Melitta® Connect
Melitta® Connect
Melitta® Connect Med appen Melitta® Connect kan många av funktionerna på din helautomatiska kaffemaskin styras med din smartphone. Till exempel kan maskininställningarna styras på bekvämt sätt och dina personliga My Coffee-profiler kan programmeras och sparas. Praktiska vägledningar hjälper dig med rengöring och underhåll av maskinen. En särskild höjdpunkt med den här appen är att du kan skapa alldeles egna kaffespecialiteter.
Ordningen som ingredienserna hälls ner i koppen, mängden kaffe, skummad mjölk och varmt vatten och ytterligare kaffeinställningar kan styras enskilt.
21 kaffevarianter
21 kaffevarianter
21 kaffevarianter Tack vare knapparna kan du göra de 4 klassikerna espresso, café crème, cappuccino och latte macchiato med endast en knapptryckning. Receptboksfunktionen låter dig skapa ytterligare 17 kaffevarianter som flat white, ristretto, americano eller espresso doppio.
Automatic Bean Select
Automatic Bean Select
Automatic Bean Select Den innovativa funktionen Automatic Bean Select väljer automatiskt korrekt böntyp för ditt favoritkaffe. Du kan ändra det automatiska valet av bönkammare individuellt utifrån dina önskemål genom att röra vid kontrollpanelen eller så kan du ändra inställningarna i menyn. Aktiv bönövervakning hjälper dig att förhindra att kvarnen kör tom och meddelar dig i god tid att det är dags att fylla på med kaffebönor.
IntenseAroma
IntenseAroma
IntenseAroma IntenseAroma-funktionen kan väljas istället för den vanliga bryggningsprocessen. Resultatet är ett särdeles intensivt smakande kaffe – utan att behöva ändra mängden kaffe eller vatten. Denna funktion kan väljas för alla kaffevarianter.
My Coffee Memory
My Coffee Memory
My Coffee Memory Du vill väl knappast behöva ställa in din personliga kaffepreferens varje gång du gör kaffe? Inga problem! Med funktionen ”My Coffee Memory” kan du programmera dina personliga favoriter bland de olika kaffespecialiteterna helt individuellt. Melitta® Barista TS Smart® sparar inställningspreferenser för upp till åtta personer.
Italiensk beredningsprocess
Italiensk beredningsprocess
Italiensk beredningsprocess Den italienska beredningsprocessen ger dig autentisk smak genom att säkerställa att ingredienserna tillsätts i rätt ordning enligt det italienska originalreceptet. I en latte macchiato häller man därför i espresson efter mjölken och mjölkskummet och i en cappuccino gör man tvärtom.
Best Aroma System Plus
Best Aroma System Plus
Best Aroma System Plus Perfekt utveckling av kaffesmak med följande delsystem: Med funktionen Böna till kopp mals precis rätt mängd kaffebönor och det nymalda kaffet används omedelbart. Automatisk kvarntömning* – Kvarnen töms varje gång för att säkerställa att varje kopp görs med nymalda bönor och smaken inte förstörs av rester av malt kaffe. Den särskilda tätningen på Aromasafe® locket på bönbehållaren med två kammare garanterar en upplevelse av riktigt färsk kaffenjutning, kopp efter kopp.
Den mörktonade behållaren hjälper också till att bevara kaffebönornas smak.

*Obs: Trots automatisk dosering och malning tills kvarnen är tom, kan en minimal blandning av böntyper uppstå efter växling.
Kvarn så tyst som en viskning
Kvarn så tyst som en viskning
Kvarn så tyst som en viskning Vill du njuta av ditt kaffe i lugn och ro? Det är inget problem med kvarnen som är tyst som en viskning, som även är särdeles snabb.
TFT-färgdisplayen
TFT-färgdisplayen
TFT-färgdisplayen Förstklassig bekvämlighet: Den högupplösta TFT-färgdisplayen gör maskinen enkel att använda. Steg-för-steg-anvisningarna vägleder dig enkelt genom menyn.
One Touch
One Touch
One Touch Barista TS Smart® är imponerande lätt att hantera. De förinställda kaffevarianterna espresso, café crème, cappuccino och latte macchiato kan väljas med en enkel knapptryckning. Du kan även enkelt och bekvämt välja varm eller skummad mjölk eller varmt vatten med One Touch.
Touch & Slide
Touch & Slide
Touch & Slide Den innovativa Touch & Slide-funktionen låter dig ställa in och använda din maskin enkelt och bekvämt genom att röra vid sensorpanelerna lätt.
Double Cup-läge
Double Cup-läge
Double Cup-läge Med Double Cup-läge kan du göra två koppar av ett flertal kaffevarianter med eller utan mjölk samtidigt.
Allt-i-ett-utlopp
Allt-i-ett-utlopp
Allt-i-ett-utlopp Separata munstycken för kaffe, mjölk och varmvatten innebär att det är lätt att göra din favoritdryck utan att flytta på koppen. Utloppet har även inbyggd LED-belysning och går att justera i höjdled upp till 140 mm så det finns utrymme även för höga latte macchiato-glas.
Pro Aqua filterteknik
Pro Aqua filterteknik
Pro Aqua filterteknikOm du använder vattenfiltret Melitta® Pro Aqua behöver Barista TS Smart® avkalkas endast en gång per år. Det filtrerade vattnet förbättrar inte bara kvaliteten och smaken på ditt kaffe, utan förebygger även att kalkavlagringar bildas i vattensystemet. (Detta gäller om man brygger sex koppar kaffe på 120 ml per dag och byter filtret sex gånger i enlighet med apparatens bruksanvisning.)
Avtagbar bryggenhet
Avtagbar bryggenhet
Avtagbar bryggenhet Bryggenheten är praktisk och enkel att ta av och rengöra. Detta gör att även insidan av maskinen kan rengöras.
Plug in-mjölksystem
Plug in-mjölksystem
Plug in-mjölksystem Ett avtagbart mjölksystem med en utvändig mjölkbehållare som tål maskindisk och får plats i alla kylskåp.
Easy Steam Cleaning
Easy Steam Cleaning
Easy Steam Cleaning Snabb och hygienisk rengöring av delar som kommer i kontakt med mjölk med hjälp av varmt vatten och ånga.
Automatiskt rengörings- och avkalkningsprogram
Automatiskt rengörings- och avkalkningsprogram
Automatiskt rengörings- och avkalkningsprogram Automatiskt rengörings- och avkalkningsprogram som grundligt avlägsnar rester i kaffe- och mjölksystemen.
Energisparfunktioner
Energisparfunktioner
Energisparfunktioner Med 0 Watt-brytaren kan du bekvämt koppla ifrån din Barista TS Smart® från strömmen. Dessutom ger det programmerbara energispar-läget och den inställningsbara avstängningsfunktionen sparsam drift.
Mission eco & care
Mission eco & care Vi har utvecklat en etikett som sitter på garanterat godkända apparater. På etiketten finns ett värdesystem som vi har utvecklat.

Läs mer …
Quiet Mark
Quiet mark

Det finns en kraft i lugn och ro. Detta är anledningen till att våra tre senaste helautomatiska kaffemaskiner får högt betyg med maximal prestanda och lågt ljud. För att minimera oljud och därigenom stress i ditt liv, har vi utvecklat en konisk kvarn i stål som är tyst som en viskning.