Detaljer
ANTI CALC pulver för kaffebryggare och vattenkokare

ANTI CALC pulver för kaffebryggare och vattenkokare

Melitta® avkalkningsmedel

Befria din kaffebryggare eller vattenkokare från kalk med hjälp av det kraftfulla ANTI CALC-pulvret. Tack vare de fina kornen löses pulvret upp snabbt och enkelt i jämförelse med konkurrerande produkter. Genom att kalka av regelbundet med ANTI CALC-pulver får du optimal värmeöverföring och sparar därigenom energi.

  • Innehåll: 6 st påsar à 20 g
Avkalkningsförmåga
Avkalkningsförmåga

Med det kraftfulla ANTI CALC-pulvret kan du på ett effektivt och grundligt sätt avlägsna kalkavlagringar i din kaffebryggare eller vattenkokare.

Produktfördelar
Produktfördelar

Det kraftfulla ANTI CALC-pulvrets smidiga portionsförpackningar gör det enkelt att kalka av din maskin. Tack vare de fina kornen löses pulvret upp snabbt och enkelt i jämförelse med konkurrerande produkter. Medan en obehaglig doft av ättika uppstår vid avkalkning med hushållsättika, är ANTI CALC-pulvret doftfritt.

Användning
Användning

För att avlägsna kalkavlagringar i kaffebryggare och vattenkokare.

Fördelar med regelbunden avkalkning
Fördelar med regelbunden avkalkning

Genom regelbunden avkalkning av maskinen minskas de envisa kalkavlagringarna, vilket förbättrar värmeöverföringen då kalkavlagringarna inte kan bilda ett isolerande lager. Detta innebär att maskinen förbrukar mindre energi och att dess livslängd förlängs.