Detaljer
ANTI CALC pulver för helautomatiska kaffemaskiner

ANTI CALC pulver för helautomatiska kaffemaskiner

Melitta® avkalkningsmedel

ANTI CALC-pulvret kalkar av helautomatiska kaffemaskiner på ett effektivt och grundligt sätt och fungerar dessutom skyddande för din högkvalitativa maskin. Det smidigt portionsförpackade pulvret är enkelt att använda, och tack vare att det innehåller naturliga syror är det biologiskt nedbrytningsbart. Tack vare de fina kornen löses ANTI CALC-pulvret dessutom upp snabbt och enkelt i jämförelse med konkurrerande produkter.

  • Innehåll: 2 st påsar à 40 g
Avkalkningsförmåga
Avkalkningsförmåga

Med ANTI CALC-pulvret kan du på ett effektivt och grundligt sätt avlägsna kalkavlagringar i din helautomatiska kaffemaskin. Pulvret är skonsamt mot olika material.

Produktfördelar
Produktfördelar

ANTI CALC-pulvrets smidiga portionsförpackningar gör det enkelt att kalka av din maskin. Tack vare de fina kornen löses pulvret upp snabbt och enkelt i jämförelse med konkurrerande produkter. Medan en obehaglig doft av ättika uppstår vid avkalkning med hushållsättika, är ANTI CALC-pulvret doftfritt. ANTI CALC-pulvret innehåller en korrosionshämmare som skyddar den högkvalitativa maskinens material. 

Användning
Användning

För att avlägsna kalkavlagringar i helautomatiska kaffemaskiner.

Miljöpåverkan
Miljöpåverkan

Tack vare naturliga syror är ANTI CALC-produkten biologiskt nedbrytningsbar.

Fördelar med regelbunden avkalkning
Fördelar med regelbunden avkalkning

Genom regelbunden avkalkning av maskinen minskas de envisa kalkavlagringarna, vilket förbättrar värmeöverföringen då kalkavlagringarna inte kan bilda ett isolerande lager. Detta innebär att maskinen förbrukar mindre energi och att dess livslängd förlängs.