Detaljer
ANTI CALC flytande avkalkningsmedel för kaffebryggare och vattenkokare

ANTI CALC flytande avkalkningsmedel för kaffebryggare och vattenkokare

Melitta® avkalkningsmedel

Extra kraftfulla ANTI CALC flytande avkalkningsmedel går snabbt och är enkelt att använda tack vare den färdigblandade lösningen. Tillsätt endast vatten för att påbörja avkalkningen av din kaffebryggare eller vattenkokare. Nivåmarkeringarna på flaskans sida gör det enkelt att uppmäta korrekt mängd.

  • Innehåll: 250 ml för upp till 6 appliceringar (beroende på användning)
Avkalkningsförmåga
Avkalkningsförmåga

Med kraftfulla ANTI CALC i flytande form kan du på ett effektivt och grundligt sätt avlägsna kalkavlagringar i din kaffebryggare eller vattenkokare. Det flytande avkalkningsmedlet är skonsamt mot olika material.

Produktfördelar
Produktfördelar

Blanda bara kraftfulla ANTI CALC flytande avkalkningsmedel med vatten för att snabbt och enkelt kalka av din maskin. Med hjälp av nivåmarkeringarna på flaskans sida mäter du upp korrekt mängd. Medan en obehaglig doft av ättika uppstår vid avkalkning med hushållsättika, är ANTI CALC flytande avkalkningsmedel doftfritt.

Användning
Användning

För att avlägsna kalkavlagringar i kaffebryggare och vattenkokare.

Miljöpåverkan
Miljöpåverkan

Tack vare naturliga syror är ANTI CALC-produkten biologiskt nedbrytningsbar.

Fördelar med regelbunden avkalkning
Fördelar med regelbunden avkalkning

Genom regelbunden avkalkning av maskinen minskas de envisa kalkavlagringarna, vilket förbättrar värmeöverföringen då kalkavlagringarna inte kan bilda ett isolerande lager. Detta innebär att maskinen förbrukar mindre energi och att dess livslängd förlängs.