Få 10% på nästa köp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden och nyheter, och få tips som hjälper dig tillreda den godaste koppen kaffe.

Dessutom får du 10% rabatt på din nästa beställning i vår webshop!

  • Fri frakt över 500 kr
  • Levereras med DB Schenker
  • 2 års garanti för nya espressomaskiner
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Avbeställning & återbetalning

Avbeställningspolicy

Efter att du lagt din beställning skickas din order automatiskt vidare till vårt lager och dina varor packas och överlämnas till DB Schenker senast nästa arbetsdag. Därför kan ändringar efter orderns registrering vara svåra att genomföra. Om du vill göra ändringar, vänligen kontakta oss så snabbt som möjligt via webshop@melitta.se så försöker vi hjälpa dig så gott vi kan.

Vårt team är tillgängligt från måndag – torsdag 8:30 – 16:30 och fredagar från 8:30 – 13:00. Vi har stängt på helger och helgdagar. En komplett återbetalning till dig kommer genomföras så fort som möjligt, men aldrig senare än 14 dagar efter att din returnerade vara/dina returnerade varor ankommit till Returhusets lager.

Vid köp av varor i webshoppen gäller 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Ångerfristen börjar löpa när du tar emot den beställda varan. Detta innebär att du som utgångspunkt har rätt att ångra ditt köp utan att ange några skäl genom att skriftligen meddela detta till vår kundtjänst från det att du har lagt din beställning och senast inom 14 dagar från det att du har tagit emot varan. Mer information kring vår returpolicy hittar du i våra Allmänna villkor som bifogas i din orderbekräftelse, eller så kan du ta del av dem här: Allmänna villkor

Du betalar själv returfrakten på 69 kr om vi inte har meddelat något annat. Varan ska skickas väl emballerad, i fint skick och i originalkartong. Du ansvarar för varans skick efter det att du har mottagit varan samt står för transportrisken under returfrakten. Ditt ansvar upphör när Returhuset har mottagit returen. Vänligen spara inlämningskvitto på returen.

Information om din avbeställning

Om du häver ditt köp genom din ångerrätt betalar Melitta tillbaka beloppet för den returnerade varan så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar från och med det datum som vi mottagit ditt meddelande om utövande av ångerrätten. Melitta förbehåller sig dock rätten att vänta med återbetalningen tills Returhuset tagit emot varan eller du har visat att varan har sänts tillbaka, t.ex. genom ett inlämningskvitto. Återbetalningen kommer att ske till dig via det betalningsalternativ som du valde vid beställningstillfället, såvida inte annat överenskommits mellan oss.

Du kommer inte debiteras någon avgift för denna återbetalning. Vi genomför inte någon återbetalning förrän det att varan har ankommit och registrerats på Returhusets lager. Om du ångrar ditt köp måste du, efter att du meddelat vår kundtjänst, returnera varan till oss direkt, och aldrig senare än 14 dagar från det att du mottagit varan.

Din ångerrätt förklaras i våra Allmänna villkor

Generell information kring returer

1. Vänligen undvik skador på, och nedsmutsning av, varan. Om möjligt, skicka tillbaka varan till oss i sin originalförpackning inklusive alla delar, tillbehör och dokument (t.ex. bruksanvisning). Använd vid behov en skyddande ytterförpackning – exempelvis en extra kartong. Om du inte längre har originalförpackningen kvar, vänligen se till så att varan skickas tillbaka i en lämplig förpackning med tillräckligt skydd för eventuell transportskada.

2. Vänligen undvik att skicka tillbaka varor till oss utan att ha fyllt i returformuläret (länk till returformulär) hos oss. Om vi inte får information om en ankommande retur kan det i våra system bli svårt för oss att matcha returen till en beställning, vilket gör att återbetalningen till dig kommer att fördröjas.

Begäran av retur

Vi har ingått ett samarbete med Godsinlösen Nordic AB (GIAB) som kommer ansvara för våra returer.

Du kan läsa mer om hur returprocessen går till här.

Senast kollad på