Detaljer
Melitta® Filtertüten® Original

Melitta® Kaffefilter® Original

Aromapor®-papper för fyllig arom

Det unika Aromapor®-pappret släpper endast genom arom- och njutningsämnen till kaffet.
Med Aromapor®-papper
mit Aromapor® Papier
Med Aromapor®-papper 
Melitta® Kaffefilter Original är tillverkade av Aromapor®-papper. Det speciella med papperet är dess mikrofina porer. De låter endast de allra finaste aromämnena komma med i ditt kaffe. På så vis kan det alltid utveckla hela sin fylliga arom.
Rätt storlek till din kaffebryggare
die richtige Größe für Ihre Kaffeemaschine

Rätt storlek till din kaffebryggare
Har du en kaffebryggare för 2, 6, 10 eller fler koppar? Som enda märke erbjuder Melitta® kaffefilter i alla storlekar - för alla personliga önskemål. Melitta® kaffefilter Original finns i storlekarna 100, 101, 102, 1x2, 1x4, och 1x6.

Naturligt bruna eller vita
Melitta® Filtertüten® naturbraun oder weiß
Naturligt bruna eller vitaMelitta® Kaffefilter, naturligt bruna eller vita: Filtren ser förstås olika ut, men naturligtvis kan du inte känna någon skillnad i smaken. De båda kaffefiltren har exakt samma egenskaper. Naturligt bruna kaffefilter är oblekta, medan våra vita kaffefilter endast är syreblekta. Alla våra kaffefilter kan självklart komposteras.

FSC-certifiering för kaffefilter från ansvarsfulla källor
FSC-Zertifizierung für Filterpapier aus verantwortungsvollen Quellen

FSC-certifiering för kaffefilter från ansvarsfulla källor

Som ett FSC-certifierat företag producerar Melitta® kaffefiltren Original i enlighet med FSC-regleringar. FSC (Forest Stewardship Council) är en självständig, icke vinstdrivande, icke-statlig organisation som syftar att bidra till förbättringen av skogshantering världen över. Produkter med FSC-märkning försäkrar att skogar brukas i samstämmighet med det sociala, ekonomiska och det ekologiska behov som finns för både denna och framtida generationer. Med Melitta® kaffefilter ger vi ett aktivt stöd till en exemplarisk modell för skogshantering.